Handbol

El PSG serà el rival del Barça en els quarts de final de la Champions

L’anada es jugarà a París, el 24 o 25 d’abril, i la tornada al Palau Blaugrana, l’1 o 2 de maig

El París Saint-Germain serà el rival del Barça en els quarts de final de la Champions. L’anada es disputarà a la capital francesa, el 24 o 25 d’abril, i la tornada al Palau Blaugrana, l’1 o 2 de maig. En l’últim partit de vuitens de final, el PSG no ha fallat. Havia guanyat en l’anada a la pista del Wisla Plock polonès (26-30), dirigit pel català Xavi Sabaté, i en el segon assalt ha rematat la feina a casa per un ajustat 34-33. El Barça, segon en la fase de grups, havia accedit directament als quarts de final i haurà tingut un calendari més plàcid per preparar l’accés a una nova final a quatre al Lanxess Arena de Colònia. Precisament, l’últim enfrontament entre barcelonins i parisencs va ser el 18 de juny de l’any passat, en la pugna pel bronze de la Champions, en què els blaugrana hi van posar molt més interès i predisposició (37-31).

Dimecres ja havien quedat definits els dos primers enfrontaments de quarts, el Magdeburg-Kielce, en el que serà la repetició de la final europea del 2023, i el Kiel-Montpeller. Avui també s’ha guanyat la plaça el Veszprém de Ludovic Fàbregas, que s’ha mostrat molt superior al Pick Szeged en els dos partits dels vuitens de final (30-37 i 39-32) i en la pròxima eliminatòria se les heurà amb l’Aalborg danès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)