Futbol sala

L’idil·li entre el Barça i Sergio Lozano, fins al 2025

Futbol sala. La qualitat, el lideratge i la força del jugador de 35 anys són tan grans que ha sobreviscut amb fe a tres lesions de lligaments encreuats

El Barça ha anunciat la renovació per una temporada del jugador de 35 anys Sergio Lozano, que acabava contracte a final de curs i signa per un any més, fins al 30 de juny del 2025. Lozano renova després d’haver-se recuperat plenament de la tercera lesió al lligament encreuat del genoll dret. De fet ja va tornar a mitjans de febrer amb un rendiment molt notable, tot i estar 10 mesos aturat, i tornarà a jugar després de l’aturada de seleccions, un cop superats els problemes musculars que el van deixar sense jugar la copa de Cartagena. Aquesta temporada, Lozano ha fet dos gols: contra el Noia en la lliga i a la pista del Peníscola en la copa del Rei.

13 temporades al club

Lozano viu la seva tretzena temporada al Barça, la sisena com a primer capità, i acaba de renovar per una catorzena temporada. És la quarta renovació que signa des que va arribar al club. Va aterrar al Palau l’estiu del 2011 després de jugar cedit un any al Caja Segovia i des d’aleshores ha batut tots els rècords com a jugador de la secció: de longevitat al primer equip de futbol sala; també és el jugador que més gols ha marcat de la història de la secció amb un total de 330, davant dels 305 gols de Ferrao, i és també el jugador que té millor palmarès. En total, 34 títols: 6 lligues, 4 Champions, 6 copes d’Espanya, 7 copes del Rei, 4 supercopes i 7 copes Catalunya.

Declaració d’amor etern

“Vull retirar-me al Barça i vull que el meu últim partit com a jugador sigui amb el Palau ple i acomiadant-me de la gent i agraint-los tota l’estima que m’han donat durant tots aquests anys”, ha dit Lozano sobre la seva renovació. “La meva prioritat sempre ha sigut seguir al Barça, no vull vestir cap altra samarreta que no sigui la blaugrana i estaré aquí fins que el club vulgui que hi sigui”, explica el capità.

El Barça, recent campió de la copa d’Espanya, també és lider de la primera divisió tot i empatar diumenge passat a la pista del Manzanares (3-3) i també està classificat per jugar la final a quatre de la UEFA Futsal Champions. L’equip s’ha sobreposat amb dignitat i l’aportació del planter a les nombroses lesions que l’afecten.

LA REACCIÓ

Vull retirar-me al Barça i que el meu últim partit sigui amb el Palau ple i acomiadant-me de la gent i agraint-los tota l’estima
La meva prioritat sempre ha sigut seguir al Barça, no vull vestir cap altra samarreta i estaré aquí fins que el club vulgui que hi sigui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)