Waterpolo

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró es podrien creuar en les semifinals de la copa de la reina

S’estrenen contra el Mediterrani i el CN Catalunya, respectivament, i transitaran per la mateixa part del quadre. Per l’altra banda jugaran el Sant Andreu-Barceloneta, i el CN Terrassa-Echeyde

L’Astralpool CN Sabadell i l’Assolim CN Mataró, els finalistes de les tres últimes edicions, transitaran per la mateixa part del quadre de la copa de la reina i es podrien creuar en unes hipotètiques semifinals després del sorteig que s’ha efectuat aquest migdia a les instal·lacions del club sabadellenc, l’escenari de la competició el 3, 4 i 5 de maig. El CN Sabadell tancarà la jornada de quarts de final (19 h) a la piscina Finetwork Aquàtics contra el CE Mediterrani, un altre equip de Champions, just després del duel que protagonitzaran el CN Mataró i el CN Catalunya (17.30 h). Per l’altra part del quadre jugaran el CN Sant Andreu, el flamant líder de la lliga i que s’estrenarà contra el CN Atlètic Barceloneta (14.30 h), i el CN Terrassa i el Tenerife Echeyde (16 h), que tornarà a ser l’únic equip no català del torneig del KO. Les semifinals es disputaran a les 11.30 h i a les 13 h, i la gran final està programada pel diumenge 5 de maig, a partir de les 13 hores.

La copa del rei, a partir de divendres a Son Hugo

Aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, serà el torn de la copa del rei, que es disputa a la piscina Son Hugo, de Palma. Per una part del quadre jugaran el Zodiac CN Atlètic Barceloneta-Solar Tradex CN Mataró (15 h), i el Sant Andreu-Barcelona (16.30 h), i per l’altra Astralpool Sabadell-CE Mediterrani (18 h)i CN Terrassa-Tenerife Echeyde (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)