Golf

El Camiral Golf inverteix un milió d’euros per millorar les instal·lacions de golf

El Camiral Golf & Wellness de Caldes de Malavella ha invertit un milió d’euros en millores a les instal·lacions de golf. Coincidint amb el 25è aniversari, el resort –l’anteriorment PGA Catalunya– completa la implementació de la tecnologia Trackman al seu Golf Hub, amb la qual cosa es converteix en el primer lloc de Catalunya a oferir la solució de seguiment de boles, i el segona a l’Estat que presenta els seus camps al programa de golf virtual líder de la indústria.

“Els golfistes que visiten el nostre resort de cinc estrelles ara poden gaudir de l’accés a anàlisis detallats dels tirs, experiències interactives i jocs entretinguts directament en els seus dispositius mòbils personals utilitzant l’aplicació Trackman, o en una de les deu pantalles disponibles”, explica Flavio Papa, director de golf de Camiral Golf & Wellness.

“Aquesta integració ens permet millorar l’experiència d’entrenament de cada golfista, ja siguin principiants o professionals, proporcionant-los un dels camps d’entrenament més grans d’Europa, incloent una àrea de pràctica de gespa natural i un green de putting i àrea de chipping de 2.000 metres quadrats, així com una varietat d’opcions d’entreteniment, incloent-hi la possibilitat de jugar a camps virtuals, jocs divertits i reptes interactius, gràcies al nou Trackman Range”, afegeix el director.

El resort ha redissenyat la botiga, un espai que ara es divideix en dues àrees diferenciades, que inclouen una recepció de golf i un espai de botiga, oferint una experiència més personalitzada per a tots els visitants. “Aquesta inversió significativa en les nostres instal·lacions de golf arriba en un moment oportú mentre celebrem el nostre 25è aniversari i continuem el nostre viatge per establir Camiral Golf & Wellness com una de les destinacions principals del món per al golf i el benestar”, explica David Plana, CEO de Camiral Golf & Wellness.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)