Waterpolo

El Barceloneta busca una copa reconstituent

Waterpolo. L’equip mariner, que ha enllaçat dues derrotes a la Champions, mirarà de refer-se a Palma en el torneig del KO, on ja acumula 19 títols

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta mirarà de llepar-se les ferides obertes en la Champions, on ha encadenat dues derrotes consecutives, amb una copa del rei reconstituent a Palma, on ja acumula 19 títols de 37 possibles, els últims onze aconseguits de manera consecutiva. Bregat en mil batalles, l’experimentat conjunt mariner obrirà el foc a la piscina de Son Hugo (15 h, per TDP), escenari del torneig del KO per primera vegada, contra el jove Solar Tradex CN Mataró, que actualment ocupa el sisè lloc a la lliga. “L’equip és molt jove, amb poca experiència. Molts no saben el que és jugar una copa del rei. Intentarem fer-ho el millor possible”, assegura Víctor González, el tècnic del conjunt maresmenc. En el partit de la primera volta de la lliga, disputat a la piscina Joan Serra, la victòria marinera va ser demolidora (3-21).

En la mateixa part del quadre de l’Atlètic Barceloneta transitaran el CN Barcelona, amb vuit títols al seu palmarès, i el CN Sant Andreu, tres cops finalista (16.30 h). El conjunt cenebista, que recupera els mataronins Pol Daura i Lluc Bertran per a la causa, és el gran favorit contra un rival que afronta el torneig “com un premi de la bona primera volta”, segons comenta el tècnic Juan Carlos Sanchón.

A l’altra part del quadre, l’Astralpool CN Sabadell és el principal aspirant per accedir a la final i tornar a posar a prova l’hegemonia marinera. L’any passat el títol se li va escapar en la tanda de penals (13-12) després d’una apoteòsica final a Can Llong. El camí dels de Quim Colet, segon classificat a la lliga, no serà gens fàcil, ja que s’enfrontaran al Mediterrani, el quart i que ja va ser capaç de superar-lo en els penals (20-19) en la competició de la regularitat. Serà, a priori, el duel més atractiu i equilibrat dels quarts de final (18 h). La primera jornada a Son Hugo es tancarà amb el CN Terrassa-Tenerife Echeyde (19.30 h). El conjunt de Dídac Cobacho surt a priori com a favorit, però farà bé de no refiar-se enfrontant-se a l’equip liderat per l’incombustible Albert Español, amb la seva doble faceta de jugador entrenador i que per segona temporada consecutiva serà l’única formació no catalana del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)