Futbol sala

L’AE Les Corts cau als quarts de final de la copa

L’equip barceloni perd davant el MCD Torreblanca Melilla per 3-0 en un partit dominat per l’equip rival

L’AE Les Corts ha perdut en els quarts de final de la copa de la Reina per 3-0 contra el MCD Torreblanca Melilla després d’un partit en el qual el quadre dirigit per Robert Caneda s’han vist completament superat pel rival, en llançaments, en joc i, més important, en gols.

L’inici del partit ha estat competitiu, amb ocasions per a tots dos equips. No obstant això, a mesura que passaven els minuts, el Melilla anava dominant el partit, tenint més ocasions, i més clarament. Així i tot, Les Corts també ha disposat en la primera meitat d’algunes oportunitats bastant clares, però no s’han pogut materialitzar en gol. Això sí, amb un gran problema: les faltes, ja que han gastat les cinc ràpidament.

Les ocasions continuaven arribant i la pressió per part del Torreblanca cada vegada era més asfixiant fins, que, a poc més d’un minut del descans, Les Corts ha comès una falta que provocava un doble penal, que l’equip de Melilla transformava per anotar el primer gol del partit. Amb aquest resultat, s’arribava al descans del partit.

Començava la segona meitat i Les Corts encara patia més, ja que el Torreblanca atacava amb més consistència, salvant possibles gols, fins i tot alguns llançaments en la mateixa línia de gol. En atac, el conjunt català tampoc ocasionava perill davant l’equip de Melilla.

Amb poc més de 10 minuts per al final, Les Corts encaixava el segon gol després d’una bona jugada per part del Melilla. Uns minuts més tard, amb 7 per al final, el Melilla feia el tercer gol que deixava pràcticament sentenciat el partit. Després d’aquest gol, les catalanes buscaven anotar sense opcions, sacant el porter-jugadora, sense sort contra un rival que s’ha defensat bé.