Atletisme

Sis catalans convocats per al mundial de relleus de Nassau

Jaël-Sakura Bestué (4x100 m), Laura Bou (4x400 m), Berta Segura (4x400 m i 4x400 m mixt), Guillem Crespí i Arnau Monné (4x100 m), i Bernat Erta (4x400 m) competiran en aquest campionat classificatori per als Jocs Olímpics de París

La velocista santcugatenca Jael-Sakura Bestué lidera la representació catalana en el mundial de relleus de Nassau (Bahames), que es disputa entre el 4 i el 5 de maig i és clasificatori per als Jocs Olímpics de París. Bestué formarà en el relleu espanyol de 4x100 m que va ocupar el cinquè lloc en el mundial d’Eugene i el quart en l’europeu de Munic, el 2022. La representació catalana es completa amb Arnau Monné i Guillem Crespí (4x100 m), Bernat Erta (4x400 m), Berta Segura (4x400 m i 4x400 m mixt) i Laura Bou (4x400 m).

Els vuit quartets que accedeixin a la final del mundial es guanyaran el bitllet per als Jocs. Hi haurà sis places més que sorgiran dels dos primers classificats en cadascuna de les sèries de repesca que es disputaran el segon dia de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)