Tennis

Albert Ramos perd en el debut en el Barcelona Open Banc Sabadell

Albert Ramos (105è de l’ATP), l’únic català en el quadre individual masculí del Barcelona Open Banc Sabadell 71è Trofeu Comte de Godó ha perdut avui per 7-6 (4) i 6-0 en 1h43 contra el francès Alexandre Muller (110è de l’ATP). El primer set ha estat igualadíssim i amb un trencament per cada bàndol. El maresmenc dominava per 2-4 el tie-break quan ha comès diversos errors no forçats que l’han condemnat. En el segon acte, el break de Muller en el primer joc li ha aplanat el camí i ha estat absolutament superior. Ramos no ha pogut contrarestar el joc del seu oponent. Muller jugarà la segona eliminatòria contra el noruec Casper Ruud (3), finalista diumenge a Montecarlo.

El castellonenc Roberto Bautista, per la seva banda, ha debutat amb una victòria davant el rus Roman Safiullin (6-3 i 7-6) en el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, que ha perdut tot just començar un dels seus semifinalistes de l’any passat, el britànic Daniel Evans. Bautista, actual núm 83 del rànquing mundial i que arribava a Barcelona convidat pel torneig, s’enfrontarà en segona ronda a un altre rus, Karen Khachanov, setè cap de sèrie d’aquesta edició. En canvi Evans, que va caure eliminat davant Carlos Alcaraz en la semifinal de l’any passat, ha perdut en la seva estrena (6-7 i 2-6), davant el nord-americà Brandon Nakashima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)