El Barceloneta reneix a Brescia

Waterpolo. L’equip mariner signa una golejada per continuar viu a la Champions

Brescia 5 Barceloneta 12

BRESCIA:Tesanovic; Del Basso, Dolce, Faragua, Lazic, Gianazza (2), Renzuto (1), Guerrato, Alesiani, Manzi, Irving (1), Balzarini (1) i Massenza.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Sanahuja (3), Munárriz (4), De Toro (1), Larumbe, Pavillard (1), Zovic, Tahull (1), Perrone (1), Biel, Bustos (1) i Porter.PARCIALS:2-3, 1-4, 0-2 i 2-3.

Després de dues derrotes, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta va segellar una victòria tant folgada com obligada a Brescia per mantenir les seves aspiracions d’accedir a la final a quatre de la Champions. La pressió defensiva dels mariners va deixar sense arguments al campió de la copa italiana, que sense possibilitats de continuar viu en la competició europea va acabar abaixant els braços. A pesar del triomf, l’equip barceloní encara té un camí molt complicat i el pròxim divendres 3 de maig a la piscina de Sant Sebastià ha de vèncer l’Olympiacòs, el nou líder del grup després de la victòria contra el Ferencváros (10-8).

A Brescia, el primer quart ja va ser mariner per un ajustat 2-3. Una vaselina de Munárriz, un contraatac culminat per Sanahuja i una acció en superioritat rematada per Bustos van donar aquest mínim avantatge inicial als catalans. Al segon quart l’escletxa marinera es va eixamplar. La bona defensa en les inferioritats, les intervencions de mèrit d’Aguirre sota els pals i l’efectivitat en atac van donar un nou impuls al domini de l’Atlètic Barceloneta (1-4). Els golejadors d’aquest quart van ser De Toro, des de la boia en superioritat, Perrone, de penal, Munárriz, amb un xut marca de la casa després d’una falta, i Sanahuja, amb una canonada per tot l’escaire just quan es complia el temps reglamentari (3-7).

La marxa triomfal del Barceloneta va prosseguir després de la represa. Dos gols més, amb Tahull marcant territori des de la boia, i Pavillard, amb un cara a cara amb Tesanovic, van ampliar la renda barcelonina fins als sis gols (3-9). Alessandro Bovo va demanar temps mort per aturar la sagnia local, però el marcador ja no es va moure fins a l’últim període. El Brescia va estar més de catorze minuts sense veure porteria i, amb tot decidit, l’últim quart també va ser mariner (2-3).