Més esport

Santa Susanna, seu del 86è Congrés de l’AIPS

El municipi acollirà de diumenge a dijous la cimera de l’Associació Internacional de la Premsa Esportiva

Santa Susanna tornarà a ser l’epicentre de l’esport mundial d’elit des de diumenge, 28 d’abril, fins a dijous, 2 de maig, amb la celebració del 86è Congrés de l’Associació Internacional de la Premsa Esportiva, que reunirà més de 300 persones de 110 països en l’any del primer centenari de l’entitat.

En el congrés, que es farà a l’Hotel Atzavara, es discutirà el futur de la professió i l’afecte que té l’augment de creadors de contingut i influencers, i es tractaran temes com l’impacte de la IA en l’esport i el periodisme esportiu des d’una perspectiva de gènere.

El dia de l’inici del congrés, la llegenda de l’atletisme, Edwin Moses, serà a Santa Susanna per presentar el seu film autobiogràfic Moses 13 steps. L’actual president de l’Agència Antidopatge dels Estats Units és una de les moltes personalitats que han confirmat la seva assistència al Congrés de l’AIPS, altres personalitats de l’esport que hi seran, són en Joan Antoni Samarach, vicepresident del Comitè Olímpic Internacional i Guy Sanan, director de l’Acadèmia Laureus, entre altres. El dia 29 hi haurà la cerimònia de lliurament dels Sport Media Awards, els màxims guardons internacionals al periodisme esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)