Futbol sala

L’Industrias venç l’Alzira en el darrer instant (3-2) amb un gol de Tolrà

Els colomencs mantenen la lluita per jugar el ‘play-off’

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat per un mínim 3-2 l’Alzira i manté la seva lluita per jugar el play-off. Els colomencs han tingut problemes per derrotar el cuer i ho han fet gràcies a un gol de Tolrà en el darrer minut del partit.

Els colomencs han iniciat el partit amb força i encert i en el minut set ja guanyaven per 2-0 amb gols de Tolrà i Khalid. L’Alzira ha reaccionat ràpidament i abans del minut deu ha fet el 2-1. L’Industrias ha disposat de bones ocasions per tornar a marcar, entre elles un doble penal, però no ha marcat i els visitants han empatat abans del descans.

En la segona meitat l’Industrias ha dominat i ha tingut ocasions, però no ha estat encertat de cara a gol. En els últims quatre minuts ha atacat amb cinc i sense porter, i en el darrer instant Tolrà ha marcat el gol de la victòria.