Voleibol

L’Instercap Asisa Tarragona SPiSP i el Barça CVB obtenen el títol i l’ascens a l’elit

El voleibol català ha viscut un cap de setmana ple d’èxits amb el títol de la Superlliga 2 i l’ascens a la màxima categoria de l’Instercap Asisa Tarragona SPiSP i del Barça CVB. L’equip del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau va derrotar en la final el San Sadurniño, l’amfitrió, per 3-0 (25-16, 25-13 i 25-8) i ja havia certificat el retorn a l’elit superant en les semifinals el Leganés (1-3) amb remuntada inclosa. El col·locador tarragoní Carles Mora va ser escollit MVP de la final. El club tarragoní és un històric a l’elit i va celebrar el seu primer ascens el 1996, ara fa 25 anys. Havia jugat per darrera vegada a la Superlliga ara fa sis anys. Cap equip català ha disputat la Superlliga masculina aquesta temporada.

En la Superlliga 2 femenina, el Barça CVB, que ja havia aconseguit l’ascens a l’elit derrotant en les semifinals l’Energia Sóller per 3-1, va revalidar a Cartagena el títol contra el Madrid Chamberí (3-2). La col·locadora del Barça Elia Rodríguez va ser escollida MVP de la final. L’equip blaugrana va renunciar a l’ascens el curs passat per motius econòmics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)