Futbol sala

El Barça supera l’Sporting (5-4) i serà a la final de la Champions

Un gol de Matheus (31’) ha acacat resolent pels blaugrana en un partit de diverses alternatives. La final serà diumenge contra el Palma (18 h)

El Barça s’ha guanyat el bitllet per a la final de la UEFA Futsal Champions League de Yerevan i diumenge serà a la final contra el Palma (18 h) després d’una semifinal duríssima contra l’Sporting, que s’ha resolt per un ajustat 5-4. Un gol de Matheus (31’) ha acabat resolent per als blaugrana un partit amb diverses alternatives i de molt desgast físic.

L’inici de Tomás Paçó ha estat explosiu. En menys d’un minut ha comès una falta, ha rebut una targeta groga per una entrada sobre Erick i ha marcat un gol, en rematar de volea un servei de banda. Tant Henrique com Dídac Plana han fet un parell d’intervencions de mèrit. El Barça s’ha anat focalitzant i ha replicat a l’Sporting amb la mateixa moneda, amb dues jugades d’estratègia. Touré ha estat murri. Ha servit molt fort de banda perquè la pilota entrés dins la porteria rival després de colpejar en la cama de Rafa Fèlix (8’). Vint-i-vuit segons després, el colomenc Adolfo ha rematat a pler un córner executat amb precisió per Catela. La duresa defensiva de l’equip portuguès l’ha portat a cometre la sisena falta i atorgar un doble penal al Barça. Catela ha estavellat el xut al pal i ha donat vida a l’Sporting. Un córner malbaratat pels blaugrana ha propiciat un contraatac conduït per Merlim i culminat per Zicky Té (16’). Un minut després el mateix jugador ha forçat un penal de Dídac, que Hugo Neves ha marcat després d’un primer rebuig del porter maresmenc. Encara hi hagut temps perquè Antonio restablís l’equilibri (18’) amb un xut llunyà després d’una altra bona acció de Catela.

L’intercanvi de cops ha continuat a l’inici de la segona meitat. Catela, un dels jugadors més actius del primer temps, ha trobat porteria (21’) i ha clavat un xut per tot l’escaire després de fer una retallada al seu defensor. L’Sporting replicava amb un altre servei de banda que Tatinho ha rematat (23’), aprofitant un desajust defensiu dels blaugrana. El Barça ha passat alguns moments de dubtes, però aleshores ha aparegut la màgia de Matheus. L’ala brasiler, jugant de fals pivot, ha rebut d’esquena a la porteria, s’ha regirat i amb la cama dreta ha afusellat la porteria rival per tornar a donar la iniciativa al conjunt català (31’). En el tram final, l’Sporting, primer amb Henrique i després amb Paçó com a porter jugador, ha pressionat de valent, però els blaugrana s’ha sabut defensar per segellar l’accés a una altra final europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)