Patinatge

L’AS Cunit també triomfa a Europa

Patinatge L’Artistic Skating Cunit guanya l’or en quartets i xous petits i mossega la medalla de plata en grups de xou júnior

El Cunit continua s’està fent d’or aquesta temporada. Avui ha començat l’Europeu de grups xou i el club tarragoní ha fet podi en les tres categories que competien avui

Quartets

Els primers de competir aquesta tarda han estat els quartets. El Cunit, l’últim en sortir a tornat a mossegar l’or amb el programa Vórtex (66.94 punts) ha tornat a mossegar l’or, com en l’espanyol, el català i el primer Open de la temporada. També ha participat el conjunt de les Franqueses amb el programa Gaman que ha obtingut una puntuació de 45.40 i ha quedat fora del podi.

Grups Júnior

La competició ha continuat amb els grups júnior on hi participaven dos catalans: el Cunit i el Tona. Les tarragonines han aconseguit la segona plaça després d’obtenir 33.71 punts amb el programa Esculpint el destí. I les d’Osona amb el programa Undergroun i una puntuació de 27.50 punts han quedat en cinquena posició. El podi l’han completat en primer lloc el conjunt italià Division i en tercer lloc el conjunt espanyol Gondomar.

Grups petits

Per últim ha arribat el torn dels grups petits on el Cunit ha tornat a regnar. Amb el ball No essence s’han proclamat campions d’europa amb una puntuació final de 41.27 punts. Els ha seguit en segon lloc el club italià Deja vu i ha tancat el podi els catalans del Tona amb el programa Eternal data que ha rebut 37.79 punts. El Figueres també ha participat però ha quedat fora del podi amb el ball The Awakenings of letters i una puntuació de 30.45 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.