Mal inici i eliminat en la semifinal

Handbol. El KH-7 Granollers paga molt car el desencert, tant en atac com en defensa, dels primers minuts i sempre va a remolc de l’Aula Valladolid, que passa a la final de copa

KH-7 Granollers 33 Aula Valladolid 41

KH-7 GRANOLLERS:Mera, Vila (4), Kofler (2), González (1), Guarieiro, Tort (2), Somaza (5), Milagros (3), Portillo, Castañera (3), Polonio (4), Capdevila (9) i Rodrigues.CAJA RURAL AULA VALLADOLID:Sanz, E. Álvarez (3), Laguna, Lucio, O’Mullony (12); Bazco (2), Tellez (3), Botella (2), T. Álvarez (3), Antón, Romero (6), Arounian (6), Bergara (1), González (3), Moreno i Robles.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-6, 6-10, 9-14, 11-17, 13-20 i 18-24 (descans), 19-27, 21-29, 24-33, 28-36, 30-39 i 33-41.ÀRBITRES:R. Oyarzon i A. Zaragueta. Van excloure Kofler i Tort, del Granollers i O’Mullony i Tellez, de l’Aula.

El desencert en atac i en defensa en els primers minuts de la semifinal de la copa femenina que es juga a Sant Sebastià van passar factura al KH-7 Granollers, que va quedar eliminat al perdre per 33-41 contra el Caja Rural Aula Valladolid. El conjunt vallesà no va poder refer-se i sempre va anar a remolc del conjunt castellà, que va accedir a la seva tercera final de copa.

El KH-7 Granollers va fer un mal inici de partit, va desaprofitar els seus primers atacs i el conjunt castellà es va distanciar en el marcador (1-5). Les pèrdues de pilota van penalitzar molt el conjunt vallesà, que no va saber com evitar l’encert en atac de l’Aula Valladolid, que es va situar amb vuit gols d’avantatge (12-20) en el minut 22. Els esforços del Granollers només van servir per arribar al descans amb un 18-24.

En la segona meitat el conjunt val·lisoletà va saber administrar el seu avantatge i es va situar amb set i vuit gols de marge, fins a una màxima diferència de deu gols (28-38) en el minut 51. Martina Capdevila, que va fer nou gols, va mantenir l’equip, però el Granollers en cap moment va tenir possibilitats de remuntar i va cedir per 33-41. A deu minuts del final Ester Somaza es va fer mal al turmell esquerre i ja no va poder tornar a jugar.