Taekwondo

Dalia Santiago i Joel Martín es pengen el bronze en l'europeu de taekwondo

Els dos atletes paralímpics aconsegueixen dues terceres posicions en les categories K44 de més 65 kg i de menys de 58 kg, respectivament

Els catalans Dalia Santiago i Joel Martín han aconseguit penjar-se una medalla de bronze en els europeus paralímpics de taekwondo celebrats en la ciutat de Belgrad, a Sèrbia. Per una banda, la gironina va ser tercera en la categoria K44 de més de 65 ‘kilos’, on va poder arribar a la semifinal, però sense poder optar a la medalla d’or, ja que va perdre a la semifinal davant la grega Eleni Papastamatopoulou.

Així i tot, va poder pujar al tercer escaló del podi. Pel seu costat, Joel Martín va penjar-se la medalla de bronze en la categoria K44 de menys de 58 ‘kilos’. El lluitador de Badia del Vallès va obtenir aquest tercer escaló del podi després de superar al Tyemirbyek Khaulyet per 13-12 en la lluita pel tercer i quart lloc.

El barceloní va arribar fins a les semifinals, on van caure davant el taekwondista d’Israel Asaf Yasur, qui és l’actual número u del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)