Voleibol

Abel Bernal

Jugador del CAI Terol

«A Tarragona ho vaig aprendre tot»

—Faci balanç de la seva etapa a Tarragona.

—«En els quatre anys que hi vaig ser ho vaig aprendre tot i després vaig anar millorant amb el meu treball. Em vaig contagiar dels grans jugadors que eren aquí.»

—Quin ha estat el millor?

—«Tots són gran persones i magnífics jugadors, però sempre m'ha impressionant la professionalitat i la capacitat de lideratge de Saucedo.»

—El Saucedo del CAI Terol quant a lideratge seria...

—«Guille Hernán, el col·locador, perquè sap triar i és el millor de la lliga en la seva posició. En atac, però, l'equip s'està fent i no hi un jugador prou definit que estiri el carro en els moments dolents.»

—Com està a Terol?

—«Bé, molt bé. M'estic repartint els minuts amb Subiela, ja que García Torres és el titular. Ell és més bloquejador i jo més atacant. L'únic inconvenient a Terol és el fred.»

—Quantifiqui...

—«Ara, a les 2 del migdia hi ha 3 tres graus i dijous, quan vam acabar d'entrenar-nos a les 9 del vespre, 6 sota zero.»

—Van forçar un 2-3 meritori contra el Cuneo, campió de la lliga italiana i de la copa CEV, i tot seguit van caure a Sòria.

—«No va ser una qüestió física perquè els entrenaments que fem són més durs que els partits. Veníem d'un partit sense pressió contra els italians i no vam saber assumir la responsabilitat d'haver de guanyar a Sòria. Aquest equip, però, és un candidat al títol perquè està jugant molt bé.»

—Què li sembla l'actual SPiSP?

—«El central Douglas m'ha causat bona impressió i he vist que carreguen força el joc per l'oposat Imhoff.»


entRevista a ABEL BERNAL.

Jugador del CAI

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)