El SPiSP va perdre un altre partit i s'apropa al descens

El Vecindario va jugar millor els punts finals dels tres sets

Alberto Toribio
Tècnic del SPiSP
«El resultat del partit és enganyós. Els dos primers sets han estat molt igualats i hem pogut remuntar el resultat un parell de cops. No hem sabut jugar els punts definitius. Amb el 2-0, no hem acabar d'entrar en el partit ni de tenir la possibilitat d'obtenir punts.»
«El Vecindario s'ha mostrat un rival superior a nosaltres. La seva classificació no és real i no és un equip que hagi de lluitar per la permanència.»

El Sant Pere i Sant Pau afrontava el partit contra el Vecindario com si fos una final. Una victòria els permetia tenir clares opcions d'entrar a la copa del Rei i allunyar-se de les posicions de descens. Tot i la importància del partit, el SPiSP només va poder plantar cara durant els dos primers sets i es va enfonsar en el definitiu tercer set.

Els locals van dominar el primer set des dels primers minuts. Amb tot, el Vecindario no va aconseguir grans avantatges i els tarragonins van tenir possibilitats de dur-se la primera mànega fins al final.

Després d'un inici molt equilibrat, l'equip canari va aconseguir ràpidament tres punts d'avantatge (7-4). Els cooperativistes, però, no es van rendir i van tornar a igualar el set. El Sant Pere i Sant Pau va agafar els primers avantatges amb 11-12 i 12-13. A partir del segon parcial, però, un 3-0 a partir del 17-17 va permetre als canaris avançar-se en el marcador. L'equip d'Alberto Toribio es va esforçar per donar la volta al resultat, però l'avantatge dels locals va ser suficient.

El segon parcial va tornar a començar molt igualat. En els primers punts, cap dels dos equips es mostrava superior. El SPiSP aconseguia suportar tots els intents dels locals de superar-los. Va ser amb un parcial de 4-0 que el Vecindario es va posar quatre punts per sobre (12-8) a la meitat del set. Novament els tarragonins van haver de fer un esforç per arribar amb opcions d'empatar el matx. Tot i la pressió, dels visitants, els jugadors locals van mantenir el cap fred i van aconseguir punts importants que els van permetre guanyar el segon set, després d'un parcial de 25-23.

La igualtat en el partit es va acabar al començament del darrer set. Els primers compassos van ser de domini visitant. Després d'establir el 2-3, un altre parcial de 5-1 per als locals va sentenciar el set. L'equip tarragoní va acabar perdent l'últim set amb un clar resultat de 25-19.

Després d'aquesta derrota, el Sant Pere i Sant Pau té l'oportunitat d'aixecar el cap a casa, en el derbi contra el Barça.

La propera (18-12-10)
Caravaca -Saragossa; Soria-Cajasol; Tenerife-Palma; SP i SP-Barça; Vigo-Vecindario; Unicaja-CAI.
7 ISLAS VECINDARIO
3
SANT PERE I SANT PAU
0
7 ISLAS VECINDARIO:
Deniz (18), Alves (6), Ramos (15), Ronchi (12), Ramírez (3), Vicente Fernández (9) –equip inicial–; Alejandro Fernández (lliure), Sacrest, Ruiman, García, Mejías i De La Cruz. 43/99 en atac: 43 per cent. 8 bloquejos: 3 Vicente Fernández, 2 Ramos, 1 Alves, Ronchi i Ramírez. 8 serveis fallats i 4 punts de servei. 85 per cent de recepcions positives i 64 per cent de perfectes.
SANT PERE I SANT PAU:
Altamirano (6), Aleksandr Stevovski (12), Imhoff (9), Salinas (2), Douglas (15), Tey (1) –equip inicial–; Vlado Stevovski (18),Iñaki Bescós (lliure), Bordas, Xavi Mora i Carles Mora. 42/101 en atac: 42 per cent. 1 bloqueig: Altamirano. 10 serveis fallats i 1 punts de servei. 77 per cent de recepcions positives i 71 per cent de perfectes.
SETS:
25-23 (33'), amb parcials de 8-5, 16-15, 21-18, 25-23. 25-23 (32'), amb parcials de 8-6, 16-11, 21-16 i 25-23. 25-19 (31'), amb parcials de, 8-5, 16-13, 21-15 i 25-19.