Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

El Barça s'emporta un derbi grandiós

Els tarragonins va arribar a dominar 14-10 en un últim set absolutament inversemblant

El Barça va capgirar el resultat del partit en l'últim instant com si es tractés d'un truc de màgia i va guanyar el partit quan pràcticament ja enfilava els vestidors amb el gust amarg de la derrota. Amb 14-10 en contra en la cinquena i definitiva mànega, Galindo es va dirigir a la línia de servei. Va fer mal i els tarragonins no van poder obtenir el punt necessari. Una groga a un jugador local va suposar el 14-12. Un bloqueig blaugrana va servir per fer el 14-13, i el mateix Galindo va empatar amb un servei directe. Els dos últims punts els va signar el central Sugranyes amb un parell de bloquejos que van deixar estabornits els tarragonins, que havien igualat el derbi dos cops i no es van esperar la reacció final dels visitants.

SANT PERE I SANT PAU
2
FC BARCELONA
3
SANT PERE I SANT PAU:
Vlado Stevovski, Imhoff, Altamirano, Douglas, Salinas i Aleksandr Stevovski –equip inicial–, Iñaki Bescós (lliure), C. Mora, Bordas, X. Mora i Dídac Jiménez.
FC BARCELONA:
Arranz, Saucedo, Parres, Sugranyes, Galindo i Fran Rodríguez –equip inicial–, Gámiz (lliure), Sergi Martín, Marcé i Héctor García.
PARCIALS:
20-25, 25-21, 19-25, 25-22 i 14-16.
ÀRBITRES:
Martínez i Fuentes.
T.G.:
Saucedo i Aleksandr Stevovski, en el cinquè set.
INCIDÈNCIES:
Es va fer un minut de silenci perla mort del soci i col·laborador Emilio Calvo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)