Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

TORNEIG DE REIS

La festa de l'hoquei

El Polo té a punt la tradicional cita que enceta la segona part del curs

El Club de Campo en homes, i la Real en dones, defensaran el títol

Amb 26 equips, i més de 500 jugadors, el RC Polo organitza la 63a edició del Torneig de Reis, del 6 al 9 de gener, de dijous (amb partits de juvenils) a diumenge, amb els últims duels de les respectives lligues que conformen la tradicional cita que obre la segona part del curs. En categoria masculina, el Club de Campo madrileny defensarà el triomf assolit l'any passat. Amb permís del Polo, que amb una plantilla rejovenida està bastint un bloc amb visió de futur. Entre ells, Àlex Casasayas, de 22 anys, ja convocat amb la selecció absoluta i que vol convertir-se en «una peça important» d'un club que fa dos anys que no guanya el seu torneig. «Tenim equip suficient per lluitar pels títols, i també per aquest, que no és oficial, però que per als jugadors és un dels més divertits», remarca Casasayas.

En categoria femenina, el Polo presumiblement haurà de lluitar pel títol amb la Real Sociedad, vigent campió. «Aquest any estan molt fortes, és un rival directe per a tot», remarca Núria Camon, capitana barcelonina. «És com una petita pretemporada dins la temporada, venim a competir, però també a disfrutar», afegeix. Amb sis equips, i tres d'estrangers, la lliga (de 3 jornades), enfrontarà equips d'aquí amb els de fora. El Columbia (Canadà), el Kelburne (Escòcia) i la selecció europea, en homes; i Itàlia, el Leuven (Bèlgica) i la selecció de Moscou, en dones. El Pedralbes i Espanya sub-18 completen els quadres sèniors. En juvenils seran 14 equips, dels quals 8 de masculins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)