Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

La lliga en tres dissabtes

El SPiSP (10è) es juga bona part del seu futur en tres duels a casa seguits amb rivals directes

Rep primer el Multicaja (9è), després el Tenerife (11è) i, tot seguit, el Caravaca (12è), el cuer

Alberto Toribio
TÈCNIC DEL SPiSP
«El percentatge del que ens juguem en aquests tres partits a casa respecte d'obtenir la permanència és altíssim, pels volts d'un vuitanta per cent de les nostres possibilitats. Els jugadors s'estan entrenant molt bé i veig el grup molt mentalitzat, conscient de la importància del partit de dissabte»
«La derrota no seria dramàtica. Si derrotem el Multicaja, aconseguirem que un quart equip estigui involucrat en la lluita per la permanència. El conjunt aragonès passa el seu millor moment de la temporada»

Dissabte vinent contra el Multicaja Fábregas Sport, que és novè, el posterior davant del Tenerife, que és l'onzè empatat i el dia 5 de febrer contra el Caravaca, el cuer, el Sant Pere i Sant Pau aclarirà o ennegrirà el seu futur en la màxima categoria del voleibol estatal. El calendari ha estat capriciós tant per l'ordre com pel fet de ser tres dissabtes consecutius, que s'expliquen perquè dimecres vinent, el dia 26, hi ha una jornada entre setmana i l'equip juga un partit molt complicat a la pista del Sòria, un rival que també va visitar Tarragona un dimecres i que s'hi va passejar (0-3). Els del Duero, però, passen un moment més complicat perquè han perdut per lesió l'alcoverenc Casilla, un dels seus jugadors de referència.

Aquests duels directes són vitals per als tarragonins si volen obtenir la permanència perquè les ensopegades, lògicament, multiplicarien l'efecte negatiu. El SPiSP només ha guanyat un partit a casa, contra el Vigo, en tota la primera volta i haurà de millorar la seva estadística. De la resta de partits que quedaran, els possibles en què podria obtenir algun resultat positiu serien tot just a Vigo, un altre cop a casa contra el Vecindario i també en el derbi a la pista del Barça de la penúltima jornada, un duel sempre imprevisible. Posats a ser optimistes, també cal recordar que els tarragonins van forçar cinc sets a Palma en l'últim partit de la primera volta i que els balears tancaran la lliga a Tarragona. També caldrà valorar si ja tenen la feina feta o si veritablement s'hi juguen alguna cosa. Sigui com sigui, si els tarragonins superessin el tràngol dels pròxims tres dissabtes, afrontarien la resta del campionat amb molta més tranquil·litat en una temporada molt complicada en què el sol fet de jugar ja ha estat tot un èxit atesa la crisi econòmica que sacseja l'entitat i que la va posar en veritable perill.

EL QUE QUEDA

Jornada 13 SPiSP-Multicaja
26/1 Jornada 14 Sòria-SPiSP
29/1 Jornada 15 SPiSP-Tenerife
29/1 Jornada 16 SPiSP-Caravaca
5/2 Jornada 17 Vigo-SPiSP
12/2 Jornada 18 SPiSP-Unicaja
19/2 Jornada 19 CAI Terol-SPiSP
5/3 Jornada 20 SPiSP-Vecindario
12/3 Jornada 21 Barça-SPiSP
19/3 Jornada 22 SPiSP-Palma
20/3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)