Guanyen la primera final

El SPiSP va imposa-se a l'equip saragossà gràcies a la intensitat ofensiva i defensiva

L'equip cooperativista va ser superior i va obtenir tres punts clau per evitar el descens

TÈCNIC DEL SPiSP
«Aconseguir una victòria era molt important i sobretot els 3 punts pel rival a què ens enfrontàvem. Hem fet un partit amb molta intensitat, sobretot en els dos primers sets, encara que hem deixat escapar el segon»
«Guanyar ha sigut un premi al bon treball que estem fent. Imhoff ha fet un gran partit, tot i que avui ha estat molt ben acompanyat. Hem atacat molt bé sobretot per la zona 4»

El Sant Pere i Sant Peu jugava ahir la primera de les seves tres finals que decidiran bona part de les possibilitats de mantenir-se a la superlliga. I va superar el primer d'aquests tres obstacles, contra el Multicajas Fábregas de Saragossa, novè classificat a 5 punts dels tarragonins. L'equip d'Alberto Toribio va aprendre de la derrota encaixada a la capital aragonesa i ràpidament va dominar la primera mànega gràcies a la intensitat del seu atac i aprofitant els errors del bloqueig dels visitants. Després d'un bon començament, arribant al primer temps tècnic cinc punts amunt, els tarragonins van continuar sent superiors, i van acabar guanyant de set punts.

En el segon parcial, els visitants van aprofitar la desconcentració dels locals per obrir una escletxa des dels primers punts. Tot i els intents d'apropar-se del Sant Pere i Sant Pau, un 0-4 a mitjan del set de l'equip aragonès va ser clau perquè l'1-1 pugés al marcador.

Després de l'empat, el conjunt local va saber treure el seu millor joc per vèncer els dos últims sets. Tot i començar molt igualat, el tercer set va ser clarament per al SPiSP (25-14), gràcies sobretot a l'encert de Imhoff. En l'últim set, els jugadors locals van tornar a fer un enorme esforç per aconseguir fer un pas cap a la salvació. De mica en mica van tornar a anar-se en el set i van suportar els intents del Multicaja de tornar-se ficar en el set.

Aquesta victòria dóna ales al SPiSP, que dimecres provarà de sorprendre el Numància. Després d'aquest partit, l'equip rebrà dos rivals directes com són el Tenerife i el Caravaca.