Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA MASCULINA

El SPiSP estarà salvat i classificat per al «play-off» d'una tacada si venç el Vecindario

Burxar la recepció contrària amb el servei iaturar Barcala seran aspectes clau

Alberto Toribio
TÈCNIC DEL SPiSP
«El Vecindario ja tenia un gran equip i ara encara el té més complet. Si tenen una bona recepció són molt difícils d'aturar i els hem de fer mal amb el nostre servei. També serà important la nostra capacitat defensiva»

Sense el lesionat Salinas però amb moltes ganes d'assaborir per fi l'objectiu el Sant Pere i Sant Pau rep avui en la penúltima jornada al Vecindario al pavelló del Nàstic amb l'objectiu de segellar la permanència a la superlliga i, al mateix temps, assegurar-se una plaça entre els vuit millors en la final de la fase regular per jugar els quarts de final pel títol. El retorn al Nàstic, la seu de l'equip en les tres temporades anteriors, és degut a la transmissió de Voley TV, que es podrà seguir a través de www.rfevb.com. Si el SPiSP accedeix a la fase pel títol, estarà obligat a jugar tots els partits al Nàstic perquè el seu pavelló no compleix la normativa, tot i que l'organisme li ha permès jugar-hi la fase regular.

El conjunt canari no serà un rival gens fàcil, perquè s'ha reforçat en el mercat d'hivern amb l'oposat Barcala i el central romanès Stancu i perquè també s'ho juga tot. Si els tarragonins fallessin tindrien una altra oportunitat en la darrera jornada a la pista del Barça, tot i que també podrien enllestir la feina abans si el Saragossa perd a casa contra el Cajasol, el conjunt revelació de la temporada. «És evident que hi ha altres resultats que ens anirien bé, però el nostre objectiu és guanyar el partit», reflexiona el tècnic del SPiSP, Alberto Toribio, que considera que el Tenerife és l'equip amb més números per ocupar la plaça de descens que falta per adjudicar.

El SPiSP encadena dues derrotes després d'haver fet una ratxa impressionant de quatre triomfs seguits i de cinc victòries en sis partits que li han permès un marge de 4 punts sobre els dos darrers que hauria de ser suficient. Ara mateix hi ha cinc equips (SPiSP, Vigo, Vecindario, Tenerife i Multicaja de Saragossa) que lluiten per evitar la segona plaça de descens. El Caravaca, el cuer, ja fa jornades que va claudicar.

SALVATS AVUI

1. Si el SPiSP guanya el Vecindario, ja sigui amb triomf de 3 punts (3-0 o 3-1) o de 2 (3-2), seria impossible que el Multicaja l'atrapés en l'última jornada.
2. Si el SPSP perd per 0-3 o 1-3, però el Multicaja perd amb el Cajasol per 0-3 o 1-3. 3. Si el SPiSP perd per 2-3 i suma, per tant, un punt i el Multicaja perd també per 2-3. La diferència entre els dos conjunts continuaria sent de 4 punts (19 per 23). També li valdria una derrota per 0-3 o 1-3 del Tenerife a casa contra el Barça. *El criteri de desempat a punts és el nombre de victòries.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)