Esport i política

Per a tothom

El 9 Esportiu, amb ‘La marató. El disc, amb aliances com les de Bosé amb l'Orfeó i Els Catarres amb 1.551 infants, presenta la seva edició més diversa

L'eclecticisme és, després de la vocació solidària, l'element més determinant del disc de La marató de TV3, que el diumenge 2 de desembre es vendrà a un preu de 10 euros amb El 9 Esportiu.

En les vuit entregues que s'han fet del disc, des del 2005, els continguts mai no havien estat tan diversos com aquest any. Col·laboracions com les de Miguel Bosé amb l'Orfeó Català i Virginia Martínez de La Porta dels Somnis i la de Big Mama amb la Cobla Sant Jordi ho constaten.

Les divuit cançons del disc, que dibuixen situacions a l'entorn de la solidaritat, el dolor, el patiment, la incertesa, l'esperança, el gest de donar vida, l'altruisme, l'amistat, la generositat, el suport, el fet de compartir, són interpretades per un elenc de músics (en total, 21) de generacions i estils realment diversos. Aquesta ha estat una condició buscada cada any.

Hi ha músics que han emergit amb força els darrers dos anys –són els casos de Txarango, Amélie i Els Catarres, que canten un tema original, Obre els ulls, amb un cor de 1.551 infants sincronitzats per Marc Parrot–, i hi ha músics més que consolidats, com per exemple Miguel Poveda, Loquillo i Alejandro Sanz, que canta el primer single del disc: una versió en català –traduïda per Joan Manuel Serrat– de No me compares!. També participen en el disc, entre altres, Glaucs & Menaix a Truà, La Casa Azul, Joan Colomo, Lídia Pujol i Amaia Montero.

21 ARTISTES

El disc, amb 21 artistes i 18 cançons és dels més diversos de totes les edicions

AMB EL 9 ESPORTIU

Els lectors d'El 9 Esportiu el podran adquirir diumenge vinent, per 10 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)