Esport i política

Maldonado demana explicacions a Cardenal

Política esportiva. Ha sol·licitat que el president del CSD expliqui al Senat l'actuació de Treball i la Seguretat Social amb els clubs catalans

El portaveu de CiU en matèria esportiva al Senat, Josep Maldonado, va demanar ahir la compareixença al Senat del president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, davant l'“actuació intensa de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social en els clubs esportius catalans”.

El senador català ha denunciat que les entitats esportives catalanes són objecte “d'expedients sancionadors que poden donar peu a multes de quantia considerable per l'exigència de regularitzar tots els empleats que rebin una contraprestació econòmica”, cosa que “posa en risc la supervivència de l'esport professional, de base i amateur” a Catalunya. “La decisió de la Inspecció de Treball ha provocat una onada d'alarma social que pot provocar la desaparició definitiva del teixit esportiu”, ha explicat Maldonado.

Davant la finalització de la moratòria a partir del primer d'octubre, el portaveu de CiU ha exigit a Cardenal “accions concretes davant el ministeri competent per evitar que a l'octubre s'obrin nous expedients sancionadors”, a més de l'explicació de què pensa fer el CSD “davant les exigències que fa la inspecció de Treball”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)