Hoquei sobre herba

El Polo aspira a tornar a manar

Hoquei sobre herba. El club de la Diagonal debuta en el torneig de Reis contra el Pedralbes aquest migdia (12.00) amb la voluntat de recuperar un títol que se li va escapar l'any passat

El RC Polo aspira a conquerir altre cop el tradicional torneig de Reis que organitza a les seves instal·lacions, després que l'edició anterior se li escapés. Els de la Diagonal es van haver de conformar amb la segona posició, ja que el quadre d'honor el va encapçalar la selecció europea gràcies a la diferència de gols.

Aquest migdia comença la competició amb el duel entre el Polo i el Pedralbes HC (12.00 h) i, a la tarda, el partit que enfrontarà el CD Manquehue –club xilè impulsat per alemanys– i un combinat europeu completarà la primera jornada (16.00 h). Demà es jugarà la segona jornada: Polo-CD Manquehue (12.30 h) i Pedralbes HC (13.00 h); dilluns el Polo i la selecció europea (12.00 h) s'haurien de disputar el títol del torneig, que enguany arriba a la 66a edició. Anteriorment, el Pedralbes s'acomiadarà de la competició contra els xilens (10.00 h).

Paral·lelament al torneig sènior, l'equip femení del Polo jugarà el trofeu Monegal davant de la selecció catalana sub-23 (demà, 15.00 h). A més, els equips juvenils masculins i femenins competeixen des d'ahir a les instal·lacions barcelonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)