Voleibol

Més catalans escampats pel món

Voleibol. Chemi Sugranyes s'incorpora a la lliga finlandesa després de marxar del CAI Terol i Jordi Gens emprèn l'enèsima aventura, aquest cop al Rennes, procedent de l'AEK Atenes

El central barceloní de 28 anys Chemi Sugranyes jugarà a la lliga finlandesa amb el Raison Loimu després d'haver rescindit el seu contracte per voluntat pròpia amb el CAI Terol ofuscat per la falta de minuts. L'internacional ha anat a un dels equips forts d'aquesta competició, el qual té en el seu palmarès sis títols de lliga.

També ha canviat d'equip en el mercat d'hivern el morellenc de
35 anys establert a Atenes Jordi Gens. El col·locador català jugava en l'AEK Atenes i ha acceptat la proposta del Rennes, que lluita en la màxima categoria francesa per salvar-se –és el cuer–. El col·locador titular del Rennes es va lesionar i la directiva tenia el nom de Gens en la seva agenda, ja que el tarragoní va jugar diverses temporades de gran nivell en el Niça fa temps. En el campionat francès també hi juga l'oposat barceloní de 30 anys Iban Pérez, que forma part del Nantes, que ocupa el quart lloc del campionat. També hi és el jove receptor sabadellenc de 20 anys Gerard Osorio, que milita en el Lió, desè en la lliga, que encara té aspiracions de situar-se entre els vuit primers per accedir al play-off pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)