Voleibol

El CVB Barça jugarà la semifinal i el Sant Cugat descendeix

Voleibol. El Vall d'Hebron Dulce de Leche Mardel ha acabat novè i s'ha mantingut

El balanç dels equips catalans en la superlliga femenina ha estat divers. El CVB Barça jugarà la semifinal per segon any consecutiu, un gran èxit, mentre que el Sant Cugat, un històric, ha acabat penúltim i no ha pogut evitar el descens. El Vall d'Hebron Dulce de Leche Mardel ha estat novè i ha segellat la permanència.

El conjunt blaugrana, que dirigeix Marta Gens, començarà dissabte a la pista del Leadernet de Pamplona les semifinals i l'endemà jugarà el segon partit. La sèrie, prevista al millor de cinc partits, es traslladarà a Catalunya la setmana següent, els dies 12 i 13. En cas que fos necessari un cinquè partit, es disputaria el dia 16 al pavelló de la Universidad de Navarra. L'altre eliminatòria de semifinals la juguen el Murillo, actual subcampió, i el Gran Canària. En el capítol estadístic, la blaugrana Nerea Sánchez ha estat la cinquena màxima anotadora del campionat, amb 350 punts, i Mar Arranz (Vall d'Hebron) ha estat sisena amb 338, però amb la mitjana més alta de punts per set de la lliga: 5,28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)