Voleibol

Al segon cop no fallaran

Voleibol. El CV Barça inicia avui el camí cap al títol de lliga per segona vegada en la seva història i l'Ecay Leadernet navarrès és el primer obstacle en les semifinals

Segon any en la Superlliga i segona temporada lluitant entre les quatre millors plantilles de l'Estat espanyol. La jove secció del Barça de voleibol va tancar la fase regular del curs 2013/14 tercera i es jugarà la lliga en un play-off ple d'emoció, en què també hi són el Murillo de la Rioja, el Gran Canaria i el Leadernet navarrès. Precisament aquest últim serà el rival, en les semifinals, d‘un Barça que arriba a la cita havent encadenat tres triomfs consecutius.

L'equip de Marta Gens disputa aquest cap de setmana els dos primers partits de l'eliminatòria contra les navarreses amb l'objectiu de guanyar-ne un dels dos i que es trenqui el factor camp favorable a l'equip que entrena Chema Rodríguez. Avui, el primer duel (18 h). “L'equip està en bon moment i ha fet una bona setmana d'entrenaments. Feia dies que no encadenàvem tantes sessions amb una intensitat tan alta”, explica l'entrenadora blaugrana. Tot i aquesta bona sintonia, el Barça té dues lloses que el poden debilitar. La primera, la baixa gairebé segura d'una de les seves jugadores de referència, Nerea Sànchez (la quarta màxima anotadora de la lliga, 377 punts). La segona llosa, menys pesada segons Gens, són els antecedents favorables a les navarreses. El Barça no ha pogut guanyar cap dels dos partits que ha disputat contra les navarreses en la fase regular de la lliga. “No ens afectarà, però hem de començar els partits amb una marxa més que a la lliga”, recorda Gens. L'experiència de la temporada passada, quan les blaugrana van caure en les semifinals, servirà, de ben segur, a un projecte jove que vol arribar a la final de la competició en la segona temporada a Superlliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)