Hoquei sobre herba

Cau en els ‘shoot outs'

Hoquei sobre herba. El RC Polo va plantar cara a l'Oranje Zwart (0-0), l'amfitrió, però es va quedar sense la semifinal de l'Euro Hockey League

El RC Polo va lluitar per ser pressent en la semifinal de l'Euro Hockey League fins a l'últim sospir, però després de finalitzar el partit de quarts contra l'Oranje Zwart holandès –l'amfitrió–, amb un empat sense gols (0-0), va quedar eliminat en el llançament de shoot outs, semblant a una falta directa de l'hoquei sobre patins. Els barcelonins van fer un bon partit en defensa i van tenir les seves ocasions en atac, però al final del temps reglamentari cap dels dos equips havia pogut marcar cap gol. El Polo va disposar de dos penals córner però no els va aprofitar; com els locals, que en van tenir un i tampoc el van transformar, i un parell de jugades força clares aturades pel porter Oriol Fàbregas.

En els llançaments de shoot outs, el Polo es va avançar en marcar David Alegre el segon atac. Ràpidament Jelle Galema va empatar i a partir d'aquí els holandesos es van imposar. El porter local, Mark Jenniskens, va estar molt encertat i va aturar la resta de xuts, i Sander Baart i Bob de Voogd van marcar els seus dos atacs i van donar la victòria i la classificació al seu equip. El Club de Campo de Madrid també va ser eliminat en els quarts en ser derrotat pel Harvestehuder alemany per 4-1.

El pas a quarts

En el partit de vuitens, els catalans havien derrotat el Reading anglès (4-2). Van encarrilar el triomf en una primera part excel·lent que els va permetre dominar en el marcador (3-0). Roger Padrós (3') va culminar una assistència d'Àlex Casasayas, que va signar una bona acció personal. Poc després, David Alegre, que acaba de renovar amb el Polo per tres temporades més, es va plantar a l'àrea i va superar el porter amb una vaselina (26'). Abans del descans, Manel Terraza va aprofitar una altra passada d'Àlex Casasayas per fer el tercer.

Tot i la diferència, els de la Diagonal van patir en la segona meitat, i fins al final. Els anglesos van escurçar la diferència gràcies a un gol d'Andy Watts (50') i un altre de Nick Catlin (64') que va provocar la incertesa en els últims minuts. Tot i això, a un minut per al final, Xavi Lleonart va esvair les esperances del Reading.