Voleibol

Un comiat prou digne

Voleibol. L'Asterix Kieldrecht va posar fi a l'aventura del CVB Barça en la Challenge Cup guanyant també ahir en la pista blaugrana amb suficiència

ASTERIX3


CVB BARÇA1


El CVB Barça va posar ahir fi amb molta dignitat a la seva primera participació en una competició europea amb una derrota per 1-3 davant del potent Asterix Kieldrecht flamenc en la segona eliminatòria de la Challenge Cup. El conjunt català ja havia perdut per 3-0 en l'anada. L'eliminatòria va suposar el retorn d'un club català femení a les competicions europees de voleibol 22 anys després que l'Espanyol, ja desaparegut, jugués la recopa el 1992. La visitant Kaja Groblena va tornar a demostrar la seva vàlua i va ser la millor jugadora del partit amb 22 punts. La màxima anotadora del CVB Barça va ser Sofia Muller, amb 14 punts.

Les flamenques van marcar el terreny de bon començament i van ser molt superiors en el primer set amb un 16-25 contundent. El conjunt de Xavier Perales va reaccionar en la segona mànega. Es va situar amb un esperançador 6-2 i va saber mantenir l'avantatge fins que amb 9-5 va encaixar un parcial de 0-3 (9-8). L'Asterix va avançar les catalanes per primer cop amb el 10-11 i, amb molta més oposició que en el primer set, va fer-se seva la mànega –fent la gran estirada amb el 13-20– i va segellar la classificació (16-25). El CVB Barça necessitava vèncer per 3-0 o 3-1 per forçat un set d'or de desempat i un hipotètic triomf per 3-2 no li hauria servit tampoc de res. Sigui com vulgui, l'equip de Perales va apujar el seu nivell en el tercer set, en el qual va anar sempre per davant, i es va imposar amb relativa claredat (25-20) aprofitant també la relaxació de les visitants. Amb orgull, l'equip blaugrana va continuar envalentit en la quarta mànega i no va deixar que el Kiekldrecht se n'anés. Va manar durant una bona estona (16-15), fins que en el tram final les flamenques, superiors, van imposar la seva llei.

CVB BARÇA: Sánchez (12), Maldonado (7), M. Carmona (2), Muller (14), Caro (5) i Orozco (12) -inicial-; L. Carmona (lliure), Newsome, Gomila, Iriondo (1) i Guzzi (1). ASTERIX KIELDRECHT: Biebauw (7), Lemmens (8), Grobelna (22), Van Gestel (11) Cools (13) i Smits (4) - inicial-; Ruysschaert (ll), Sas. Coppens (1), Strumilo (4) i Wonden (1) PARCIALS: 16-25 (24'), 16-25 (25'), 25-20 (26') i 19-25 (26'). . ÀRBITRES: Biegajlo (SUI) i Teixeira (POR).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)