Voleibol

El CVB Barça es classifica per a la copa femenina

Voleibol. Va vèncer l'Aguere (3-0), que volia ser cap de sèrie, en l'última jornada de la primera volta i la jugarà per tercer any seguit

El CVB Barça es va classificar de manera brillant per a la copa femenina, una fita que ha aconseguit en els tres darrers anys, des que va tornar a la superlliga en aquesta nova etapa en la màxima categoria. La copa femenina es disputarà del 30 de gener a l'1 de febrer a Gran Canària, i els classificats són el Naturhouse Ciudad de Logroño i el Leadernet Navarcable, que en ser els dos primers de la lliga al final de la primera volta jugaran directament les semifinals. Els quarts de final els disputaran el conjunt amfitrió, el Gran Canària –desè de la lliga–; l'Avarca de Menorca; el CVB Barça, i el CV Aguere de Tenerife.

El conjunt balear i el blaugrana van aconseguir la classificació en aquesta última jornada. Les noies de Xavier Perales van haver de guanyar l'Aguere de Tenerife per 3-0 per aconseguir-ho. El seu rival ja estava classificat per a la copa femenina, però lluitava per ocupar un dels dos primers llocs de la classificació, poder ser cap de sèrie i passar directament a jugar les semifinals. En aquesta important victòria van destacar Nerea Sánchez i Sofia Muller, que van liderar el servei i el bloqueig del conjunt català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)