Hoquei sobre herba

L'Atlètic fa el doblet

Hoquei sala. L'equip femení dels de Can Salas va derrotar el CD Terrassa als ‘shoot-outs' en un duel que se li havia complicat (0-2) i es proclama campió de Catalunya com el conjunt masculí

Una setmana després que l'Atlètic Terrassa renovés la condició de campió de Catalunya d'hoquei sala, l'equip femení li ha seguit els passos i ha celebrat un títol que se li resistia des del curs 2006/07. Les de Can Salas, però, van haver de patir per imposar-se al Terrassa en una final decidida als shoot-outs.

Les vermelles es van avançar en el marcador en el tram final de la primera meitat quan Arola Ycart va transformar un penal córner (1-0). Després de la represa, el Terrassa va ampliar la diferència gràcies a un altre penal córner materialitzat per Marta Bosque (0-2). El Terrassa va complir en defensa, però en el darrer sospir va veure com l'Atlètic forçava els shoot-outs: a cinc minuts del final Cris Escudé va escurçar distàncies (1-2) i a l'últim minut Carlota Freixa va empatar (2-2), en una acció discutida.

En el moment decisiu, les de Can Salas van ser més encertades: Cris Escudé i Marta Grau van marcar per a l'Atlètic i Marta Bosque per al Terrassa. L'Egara va vèncer l'Egara 1935 (5-0) en el partit pel tercer lloc.