Hoquei sobre herba

Engranatges ben afinats

Hoquei sobre herba. El Polo, l'Atlètic, l'Egara i el Junior guanyen els seus respectius partits en el retorn a la lliga després de l'aturada hivernal

Els quatre primers equips catalans de la divisió han tornat ben entonats de l'aturada hivernal. El Polo, l'Atlètic, l'Egara i el Junior es van imposar en els seus respectius partits de lliga i avancen amb pas ferm cap a la copa del Rei que es disputarà del 13 al 15 de març a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa.

El Polo no va tenir problemes per superar (7-0) un Taburiente canari que no va posar oposició en tot el partit. Però no tot són bones notícies al club de la Diagonal perquè Ramon Alegre es va fer un trencament parcial del lligament encreuat posterior del genoll. Un baixa sensible per a l'equip de García-Cuenca.

Per la seva banda, l'Atlètic Terrassa va aconseguir un triomf (1-2) de mèrit al camp del Club de Campo, tercer classificat, que no havia perdut cap partit a casa en les 11 jornades que s'havien disputat de lliga. D'aquesta manera, els de Pallarols es mantenen ferms en la persecució del Polo, que continua a 3 punts. La derrota dels madrilenys, combinada amb el triomf de l'Egara, que va superar per la mínima l'Atlético San Sebastián (2-1) amb una diana de Guillem Fustagueras en el darrer instant, fa que els dos equips empatin en la tercera posició amb 17 punts. Tres per sota de l'Atlètic i quatre per sobre d'un Junior que va superar el cuer, el CD Terrassa, que no aixeca el cap tot i plantar cara durant els dos primers quarts del partit. Els de Sant Cugat es van imposar (2-4) gràcies a tres dianes de Javi Garcia i una d'Edu Garriga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)