Voleibol

El Llars Mundet s'hi juga l'ascens

Voleibol. El conjunt català ha de vèncer avui a Galícia i esperar la derrota del Melilla a Castelló per pujar a la superlliga masculina

El Llars Mundet afronta avui a Galícia l'última jornada de la superlliga 2 amb l'objectiu de vèncer a la pista del Náutico Boiro i esperar l'ensopegada a Castelló del Melilla contra el Mediterráneo per garantir-se l'ascens a la superlliga masculina. El conjunt castellonenc ha guanyat 13 partits en 15 jornades i ja és campió de lliga i de la copa. El Boiro és sisè amb cinc victòries i els blaugrana són quarts amb nou rere el Melilla però amb els mateixos punts. Si el Barça perdés per 3-2 i sumés per tant un punt, encara podria ascendir si el Boiro perdés per 3-0 i no n'aconseguís cap.

En la darrera jornada, el Llars Mundet va perdre 2-3 precisament contra el conjunt de Castelló, que li va remuntar un 2-0 amb un inspirat Vicente Montfort (33 punts). Sigui com vulgui, el conjunt de Toni Alemany ha fet una bona temporada. L'equip és quart i hauria d'acabar entre els tres primers per obtenir una de les dues places ja que el Palència, segon, no té dret a l'ascens perquè el formen els jugadors de la concentració espanyola juvenil. En la mateixa categoria també hi milita el Barça (cinquè), que darrerament s'ha reforçat amb el col·locador internacional Jordi Gens, un rodamón.

El voleibol català masculí no té equips a l'elit des de la temporada 2010/2011, quan tant el Sant Pere i Sant Pau com el Barça van renunciar a la categoria per problemes econòmics. Els blaugrana tenien precisament com a tècnic Toni Alemany.

Dues temporades a dalt (1968-70)

El Llars Mundet és un històric fundat el 1962 que va jugar en la màxima categoria dues temporades, entre el 1968 i el 1970. El 2014 va guanyar la copa Príncep a Càceres i enguany ha perdut en les semifinals. El seu jugador més experimentat és el col·locador Sergi Arranz, amb experiència en l'elit al CAI Terol i el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)