Hoquei sobre herba

L'Egara goleja i es jugarà la lliga contra un Polo afamat

Hoquei sobre herba. Els ratllats atropellen el Club de Campo i disputaran la final amb els barcelonins, que ahir es van venjar de l'Atlètic per l'adéu de la copa

C. de campo3


POLO3


C. de campo1


r. sociedad0


Atlètic2


EGARA0


polo2


EGARA7


L'Egara i el Polo repetiran la final de la lliga del 2014. Com ja va passar l'any passat, egarencs i barcelonins bregaran per alçar el darrer títol del curs. Aleshores, el shoot-out va coronar el Polo i avui (13.30 h) el conjunt dirigit per García-Cuenca podria adjudicar-se la tercera lliga consecutiva. Per la seva banda, els ratllats volen posar fi a tretze anys de sequera i aixecar el trofeu davant la seva gent, que, ben segur, omplirà, com ahir, les grades del Pla del Bonaire.

La targeta de presentació de l'Egara per a la final d'avui és molt bona. Els egarencs van atropellar el Club de Campo en les semifinals. L'Egara en va tenir prou amb cinc minuts per encarrilar l'eliminatòria després de dues dianes d' Edu Arbós i Vicenç Ruiz. En l'inici del segon quart, Pepe Romeu es va voler sumar a la festa amb un golàs de penal córner que va trinxar les esperances madrilenyes. El Club de Campo només oferia resistència en alguna acció aïllada i va aconseguir el 3-1 mitjançant Taracena. Però ahir era el dia de l'Egara i era el dia de Pepe Romeu, que havia afinat la punteria per a la final four. Romeu va tornar a marcar només de començar el tercer quart, era el segon gol dels tres que va anotar des del penal córner. Els madrilenys es van entestar a no posar les coses fàcils a l'Egara i van retallar distàncies: Tolini va fer el 4-2 i Lucas Vila va fer el 5-3 després de la segona diana d'Edu Arbós. Les alternances no van alterar els nervis de l'Egara, que quan el Club de Campo va treure el porter jugador, va saber concloure l'acte amb dues dianes més de Pepe Romeu i Clapés.

En la primera semifinal el Polo va tornar la moneda de la final de la copa del Rei a l'Atlètic en un matx elèctric. Els homes de García-Cuenca van començar el partit a moltes revolucions, ofegant l'Atlètic al seu camp i van materialitzar el domini amb un gol de Mane Terraza. Lluny de rendir-se, l'Atlètic, que ahir no va poder comptar amb Marc Sallés, capità i un dels referents de l'equip, va empatar mitjançant Inyaki Freixa, que ahir va disputar l'últim partit amb l'Atlètic. Amarg comiat d'un dels homes més combatius del conjunt terrassenc, que va veure com Salva Piera, amb un golàs de penal córner, i Mati Rey, aprofitant un rebot dins l'àrea, van fer l'1-3 a cinc minuts del final. A partir d'aquí, l'Atlètic va buscar l'èpica jugant amb Santi Morera de porter jugador. Ho va tenir a prop després de retallar distàncies amb una diana d'Ignasi Torras, però el Polo va segellar el bitllet per a la final de la lliga. “Tenim molta fam de títols”, va dir Mane Terraza després del matx.

CLUB EGARA: Cortès, Fustagueras, Ruiz, Arch, P. Romeu, Broto, Solano, Tubau, De Paeuw, Clapés i Arbós –onze inicial– Girabent, Farrés, R. Romeu, Usé, Mercader, Mengibar i Pérez (p.suplent). CLUB DE CAMPO: Zumalacarregui, Dávila, González, Iglesias, Lasso, Marin, Mir, Vila, Parente, Menini, Tolini –onze inicial– Álvarez, Ortiz, Taracena, Pérez, Álvarez, Monsalve i Galagher. GOLS: 1-0 (1') Arbós. 2-0 (5') Ruiz. 3-0 (21') P. Romeu. 3-1 (23') Taracena. 4-1 (33') P. Romeu. 4-2 (45') Tolini. 5-2 (50') Arbós. 5-3 (55') Vila. 6-3 (55') P. Romeu. 7-3 (57') Clapés. ÀRBITRES: Ortiz i Servetto.
ATLÈTIC TERRASSA: Calzada, Freixa, Oriol Malgosa, Jan Malgosa, Beltrán, Guerrero, Parrila, Carrera, Morera, Baumgarten, Torrente –onze inicial– Torras, Bultó, Niles, Di Mercurio, Tarrés, Santi Malgosa i Autonell (porter suplent). RC POLO: Oriol Fàbregas, David Alegre, Borrell, Casasayas, Jordi Fàbregas, Lleonart, Llorens, Masana, Salva Piera, Rey, Terraza –onze inicial– Bordas, Casanovas, Chaves, Padrós, Llorenç Piera, Turull i Cavaller (porter suplent). GOLS: 0-1 (28') Mane Terraza. 1-1 (41') Inyaki Freixa. 1-2 (51') Salva Piera. 1-3 (56') Mati Rey. 2-3 (56') Ignasi Torras. ÀRBITRES: Vázquez i Mariano.
CLUB EGARA: Girabent, Lilian, Glòria Comerma, Anna Comerma, Imbers, Nona López-Llauder, Pons, Querol, Carola Salvatella, Cristina Salvatella i Tost –onze inicial– Adell, Clapés, Fitó, Fuentes, Carola López-Llauder, Prat i Pujadé (portera suplent). CLUB DE CAMPO: Ruiz, Gutiérrez, Gil, Arrazola, Cano, Iglesias, López, Magaz, Marquinez, Pérez, Winkler –onze inicial– Wolwinckel, Figar, Zorita, Álvarez, Abelairas, Abajo i Tello (portera suplent). GOLS: 0-1 (59') Alícia Magaz. ÀRBITRES: Garde i Romero.
RC POLO: Del Colle, Barguño, Contardi, Franco, Giné, Gómez, Oliva, Piñeiro, Segú, Van den Ven i Voruixilo –onze inicial– Casas, Closa, Fortuny, Permanyer, Serra i Zaldúa. REAL SOCIEDAD: López, Azkoaga, Sánchez, Nereba Belzunegui, Ainoha Belzunegui, Guajardo, Maraña, Nolting, Forte, Garcia, Altuna i Tellerina –onze inicial– Unceta, Martin i Goenaga. GOLS: 1-0 (7') Gigi Oliva. 2-0 (54') Yana Vorushylo. ÀRBITRES: Hueltes i López.

El Polo, a la recerca del doblet

“És un desenllaç molt dur per tancar una magnífica temporada”, va dir ahir Adrien Locke després de la derrota (0-1) de l'Egara en les semifinals de la final a quatre de la lliga. El conjunt ratllat va aguantar les envestides del totpoderós Club de Campo, però va sucumbir quan faltaven 38 segons amb un solitari gol d'Alícia Magaz de penal stroke provocat en el setè llançament de penal córner de les madrilenyes, que havien estat superiors en la segona meitat després de la baixada física de les egarenques. El Club de Campo jugarà (11 h) la final contra el Polo, que va superar (2-0) la Real Sociedad. Les jugadores de Jordi Alastrué va fer un partit molt complet i van segellar el bitllet per a la final amb dos gols de Gigi Oliva i de Voruixilo. El Polo lluitarà avui per aconseguir el doblet després de guanyar la copa fa dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)