Voleibol

El Bordils puja a primera estatal

Voleibol. L'equip de Txell González guanya el València en la final de la fase d'ascens per un contundent 3-0 (30-28, 25-18 i 25-19)

El Bordils femení va aconseguir ahir a Múrcia un ascens històric a la primera estatal de voleibol després de guanyar la final del play-off contra el València per 3 a 0 (30-28, 25-18 i 25-19). Serà el segon club de les comarques gironines, després del Lloret, que disputa una competició d'àmbit estatal.

El Bordils va guanyar els seus quatre partits de la fase d'ascens, en la qual només va cedir dos sets. En la fase de grups va imposar-se al Sóller (3-1) i el València (3-1) i, en les semifinals, al Quart (3-0). La temporada encara no ha acabat per al Bordils, que jugarà els dos últims partits de lliga –per a la fase d'ascens es classificaven els quatre primers de la primera volta– amb l'objectiu d'escalar un lloc en la classificació i acabar subcampió. El cap de setmana que ve visitarà la pista de l'Olot i el següent rebrà el Sant Just.

Ahir també va segellar la permanència en la primera catalana l'equip masculí del Caldes, després d'imposar-se a la pista del Monjos (1-3) i assegurar-se la quarta posició de la fase de descens.

LES REACCIONS

El parcial ha estat molt bo, però el partit ha estat disputat i ens ha costat guanyar