Hoquei sobre herba

Espanya es classifica per a Rio

Hoquei sobre herba. Els homes de Frédéric Soyez perden contra Bèlgica però es beneficien de la derrota d'Irlanda

La selecció espanyola masculina d'hoquei sobre herba, amb majoria de jugadors catalans, va classificar-se per disputar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016 malgrat la derrota d'ahir contra Bèlgica en la tercera jornada de la fase de grups de l'europeu de Londres (0-3). La derrota d'Irlanda contra Holanda (0-1) en les semifinals de l'europeu de Londres va fer possible que Espanya superés l'equip britànic en el rànquing, segons va informar la Federació Internacional d'Hoquei (FIH), i aconseguís la classificació olímpica. L'equip entrenat per Frédéric Soyez s'afegeix a les seleccions que ja tenien el bitllet per al Brasil: “Alemanya, Holanda, Austràlia, Bèlgica, la Gran Bretanya, l'Índia, l'Argentina i el Brasil.” Només queden dues places per repartir, i seran assignades després de la copa d'Oceania i de la copa d'Àfrica de Nacions. La selecció espanyola s'ha classificat per als Jocs Olímpics de manera ininterrompuda des del 1960, i ha aconseguit tres medalles de plata i una de bronze. Espanya no va poder marcar en el partit contra Bèlgica. Un gol de Gauthier Boccard (47') i el doblet de Tom Boon de penal córner (47' i 55') van sentenciar el partit.

Les noies, a la recerca de la final

L'equip espanyol femení, amb nou jugadores catalanes, disputarà avui les semifinals de l'europeu de Londres contra Anglaterra (20.30 h). Les jugadores d'Adrian Lock van assegurar-se el segon lloc del grup A gràcies a la victòria de dimecres contra Polònia (10-0). En cas de victòria, la selecció espanyola jugaria diumenge (17 h) la final contra el vencedor del partit entre Holanda i Alemanya (14.15 h). Els perdedors de les semifinals s'enfrontaran també diumenge per la medalla de bronze (14.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.