Voleibol

El Bordils, a punt per debutar en la primera estatal de vòlei

Voleibol. El conjunt femení juga demà contra el Rubí (18.30 h) el primer partit en una categoria d'àmbit estatal. “Ho vivim com una fita històrica per al club”, diu l'entrenadora, Txell González

A Bordils els nens juguen a handbol i les nenes, a vòlei. I, dos anys després que el primer equip de l'Handbol Bordils debutés en la divisió d'honor plata, la segona categoria de l'àmbit estatal, demà serà el primer equip de la secció de vòlei del Club Handbol Bordils el que debuti en la primera estatal. Serà al pavelló del club, el Blanc-i-verd, i contra el Rubí (18.30 h, amb entrada gratuïta). El club té vuit equips d'handbol i quatre de voleibol.

La novetat

“És tot molt nou i amb la reestructuració que s'ha fet de la lliga hi ha més equips, també més de catalans que venim de primera catalana, i això ens dóna una mica més de coll per poder aconseguir la permanència”, admetia l'entrenadora de l'equip, Txell González, que no es marca cap objectiu més enllà de mantenir la categoria –baixen els dos últims equips d'un grup amb dotze (la lliga s'acaba al mes d'abril)– a la qual van accedir després d'una fase d'ascens disputada el curs passat a València. “Ho vivim com una fita històrica per al club, que no havia arribat mai fins aquí. I en aquest pavelló es jugarà a vòlei amb una mica de categoria. La gent té ganes de veure bon vòlei, i si es pot assolir la permanència i l'any que ve tenim més partits, perfecte. I si no..., són jugadores del poble i no ens pressionen, sinó que ens diuen que disfrutem”, assenyalava l'entrenadora respecte a la importància de jugar en aquesta categoria per a l'entitat esportiva d'un municipi que no arriba als 1.500 habitants, el primer equip d'handbol del qual fa tres anys que juga en una categoria professional i sense ser-ne. Sobre el primer rival, contra el qual el Bordils va guanyar els dos partits que van disputar el curs passat, González no vol confiances: “Vam jugar-hi l'any passat i hauria de ser un partit accessible. El que passa amb els equips de l'entorn de Barcelona és que poden fitxar alguna jugadora bona i et canvia l'equip completament.” “Crec que ens costarà, però que ho podem fer”, hi afegia l'entrenadora sobre l'únic objectiu d'aquesta temporada, assolir la permanència.

PERMANÈNCIA

“La gent té ganes de veure bon vòlei i, si es pot assolir, perfecte. Si no..., són del poble”
2 Mireia Pont
col·locadora
3 Marta Puig
central i punta
4 Mireia Mitjà
lliure i punta
5 Joana Busquet
central
6 Irene Prat
punta
9 Neus Canela
punta
10 Anna Céspedes
punta
12 Paula Ros
col·locadora
13 Núria Mitjà
col·locadora i punta
14 Xènia Combis
lliure i punta
15 Maria Batlle
central
17 Clara Díaz
oposada i punta
Txell González (entrenadora)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)