Handbol

El Barça-Port Sagunt, per partida doble

Handbol. El conjunt blaugrana rep al Palau en la lliga l'equip valencià (20.30 h), que també serà el seu rival en els vuitens de final de la copa

Abans del parèntesi d'onze dies pels compromisos de seleccions, el FC Barcelona Lassa rep aquest vespre (20.30 h) el Fertiberia Port Sagunt en el camí triomfal de la lliga Bauhaus Asobal, que el pot portar a encadenar la setantena victòria en la competició. L'equip valencià serà també el pròxim rival del conjunt de Xavi Pascual en la copa del Rei, segons va determinar el sorteig efectuat a Sant Joan Despí. “Ja és un clàssic que ens enfrontem al Port Sagunt en la copa. Disposa d'una primera línia experimentada que si està en ratxa el converteix en un rival perillós”, va valorar Pascual. L'eliminatòria, a partit únic, es disputarà el 16 de desembre al pavelló de Sagunt.

Rivals del Barça B i Fraikin

El Barça B Lassa, un dels cinc supervivents en la copa de la divisió d'honor plata, tindrà un enfrontament molt complicat contra el Naturhouse La Rioja, segon classificat de l'Asobal. “Aquests partits són un premi i una experiència molt enriquidora per als joves”, va destacar Pascual. El Fraikin Granollers es jugarà l'accés als quarts de final contra un altre equip de plata, el Juanfersa, a Gijón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)