Voleibol

“És qüestió de temps”

Voleibol. “És més una feina d'equip que no pas pel rival que trobem”, diu Txell González, l'entrenadora del Bordils, sobre l'inici de l'equip en el debut a primera estatal femenina

“No és que tinguem equips molt forts al davant, sinó que estem pagant la falta d'experiència en aquesta lliga.” És l'anàlisi que fa Txell González de l'inici de l'Handbol Bordils a primera estatal femenina, categoria en què debuten aquest curs. Després de vuit jornades, el Bordils és cuer amb una victòria, la que van aconseguir a casa en la primera jornada contra el Rubí (3-1). Amb vuit sets a favor, les blanc-i-verdes tenen vuit punts, els mateixos que el Premià i el Sant Boi –baixen els dos últims–. “Fem molts punts però no acabem de rematar els sets. I és una mica desesperant...”, hi afegia l'entrenadora, que contextualitza la mala ratxa: “Ens han vingut tots els equips forts de cop: Sant Cugat, Tenerife, Vall Hebron i Esplugues.” I és en aquest tram del calendari que González no ha pogut disposar d'Anna Céspedes, un dels referents a la plantilla: “Dissabte ja va tornar a l'equip [3-1 a Esplugues]. És molt resolutiva en atac, té un bon servei... i l'alçada, que també es important. Ho hem notat.”

“És qüestió de temps que ens anem adaptant al nou ritme: és més ràpid i no ens podem despistar perquè ho pagues molt car. I després costa molt remuntar”, valorava l'entrenadora, que confia a poder trencar la mala dinàmica: “L'equip té el nivell per ser en aquesta categoria. En cada partit acabem amb un set guanyat i, en molts, hem quedat a dos punts. És més una feina d'equip que no pas pel rival que trobem”, hi afegia respecte al pròxim partit, diumenge a Sabadell (setè amb una victòria i 18 sets a favor).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)