Voleibol

El CVB Barça queda fora de la copa de la Reina

Voleibol. L'equip blaugrana s'havia classificat per jugar la competició les tres últimes temporades i va perdre les possibilitats a Menorca

El CVB Barça va perdre jugadores bàsiques del curs passat que han marxat a l'estranger i no podrà accedir a la copa de la Reina després de jugar la competició les tres temporades anteriors. El conjunt del tècnic argentí Xavi Perales va perdre el darrer partit de la superlliga femenina el cap de setmana passat a la pista de l'Avarca Menorca per 3-2 a pesar de la gran actuació de Nerea Sánchez (32 punts) i ha quedat fora de la lluita per les sis primeres posicions quan encara falta una jornada per al final de la primera volta.La copa es podria jugar a Madrid però encara no és oficial. El club blaugrana ha disputat la competició en les tres últimes temporades. Va ser quart l'any passat i també el 2013. “La lliga està igualadíssima i nosaltres hem tingut problemes per tancar els sets i els partits per la fatla d'experiència. Aquests és un dels objectius que ens marquem per a la segona volta”, explica Perales. El CVB Barça és el vuitè de 12 equips amb un marge de 5 punts sobre la zona de descens –només baixarà un equip– i la seva permanència en principi no perilla: “Sincerament, mirem cap dalt per millorar i no cap a baix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)