Hoquei sobre herba

Dos segons llocs del Polo

Hoquei herba. El RHC Leuven belga va ser el campió masculí del tradicional Torneig de Reis, mentre que la selecció del CAR Barcelona Sub-21 va acabar invicta en la competició femenina

El tradicional Torneig de Reis que organitza el RC Polo de Barcelona va finalitzar amb el conjunt amfitrió ocupant la segona posició tant en la categoria masculina com en la femenina. En la darrera jornada de la categoria masculina que es va disputar ahir, el RC Polo va derrotar per 5-1 el RHC Leuven belga. Tot i aquesta victòria, va ocupar la segona plaça, i el títol va ser per als belgues.

En la categoria femenina, el RC Polo va aconseguir la seva primera victòria en vèncer per 4-2 el Royal Leopold (Bèlgica). El títol del torneig, però, es decidia en l'altre partit entre la selecció del CAR Barcelona Sub-21 i el Leicester HC anglès. La victòria va ser clara per al CAR Sub-21, que es va imposar per 5-0 i va aconseguir la primera posició. El Leicester i el Polo van quedar empatats a punts, i com que en el seu partit havien empatat, la segona plaça va ser per a les barcelonines per la diferència de gols.

En el torneig juvenil, els títols masculí i femení van ser per al Repton School anglès, mentre que el Polo va ser segon en nois i tercer en noies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)