Voleibol

El Bordils, només a un punt de la permanència

Voleibol. “Ho veig bé, si juguem amb calma i fem el nostre joc...”, va dir Txell González abans del duel d'avui (18.30 h) contra el CV Premià

El CH Bordils tanca aquesta tarda al Blanc i Verd (18.30 h) el primer curs a primera estatal, categoria a la qual tornarà a jugar la temporada que ve si és capaç d'aconseguir un punt avui contra el CV Premià de Dalt. Les maresmenques, que també van pujar de primera catalana la temporada passada, són penúltimes –baixen els dos últims– amb 14 punts i estan a dos del Bordils, tercer per la cua.

“L'afició sempre ens ajuda, Bordils ja ho té això: és un jugador més”, va dir Txell González, l'entrenadora del conjunt blanc-i-verd, sobre jugar-se la permanència en l'última jornada com a local. González recordava que en el partit de la primera volta el resultat va ser 3-0, però amb els resultats dels sets molt ajustats. I afegia, sobre les possibilitats d'aconseguir el punt: “És un equip que lluita molt, que disputa totes les pilotes... Si juguem amb calma i fem el nostre joc, crec que tindrem possibilitats. Ho veig bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)