Voleibol

El Bordils es manté a la primera estatal

Voleibol. “És el setè jugador el que dóna força quan fa falta” va dir Txell González sobre el Blanc i Verd, ple de gom a gom

“L'objectiu era mantenir-nos. I ho hem aconseguit; en el primer any a primera estatal era això: conèixer la categoria i els equips.” El Bordils va guanyar el Premià de Dalt per 3 a 0 (25-13, 25-21 i 25-16) en l'última jornada de lliga i en un enfrontament directe en què l'equip que perdia baixava. I ho va fer en un Blanc i Verd ple de gom a gom. “El pavelló estava ple, amb gent de Bordils i de Premià. Amb molta afició i en tot moment animant. És el setè jugador el que dóna força quan fa falta”, va reconèixer l'entrenadora del Bordils, Txell González.

“El més important era poder atacar i ho hem fet, amb el cap fred i bé” va dir sobre el partit, que va qualificar de “relativament còmode. En algun moment ens ha costat, com en el segon set, que sabíem que era el decisiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)