Més esport

Doblet belga a Altafulla amb dos segons llocs catalans

Els belgues Charlotte Deldaele i Simon de Cuyper van guanyar diumenge la prova de la copa d'Europa de la modalitat esprint –750 m nedant, 20 km en bicicleta i 5 km a peu– que es va disputar a Altafulla i va servir com a assaig per als Jocs Mediterranis. El català Francesc Godoy va ser segon i va ser proclamat campió de la Mediterrània. El podi el van completar el francès Félix Duchampt, que va remuntar en l'última volta. Godoy i De Cuyper van sortir junts del segment de bicicleta. En l'última volta, el belga va avantatjar de 13 segons el barceloní. Deldaele, al seu torn, va trencar el grup de quatre triatletes al final. La barcelonina i exnedadora olímpica Sara Pérez va ser segona i campiona de la Mediterrània, i la també catalana Marta Sánchez, tercera. SORTEIG DE DIVISIÓ D'HONOR