Atletisme

jjoo de rio

atletisme

Bolt es fa un lloc a l'Olimp

Atletisme. El jamaicà aconsegueix el seu tercer or olímpic consecutiu en 100 metres amb un temps de 9,81, per davant de Justin Gatlin i el canadenc De Grasse

Ja és gairebé un Déu. Ningú ha guanyat tres ors olímpics consecutius als 100 metres. És el rei, per sempre, de la velocitat. Usain Bolt ha aconseguit la seva setena medalla olímpica i la primera a Rio. Totes d'or. El mite, la llegenda, va pel camí de la triple corona, també en aquests Jocs.

La sortida del jamaicà no ha estat com gairebé sempre molt bona, i fins i tot, la seva progressió, no ha definit i resolt la cursa fins a la segona part, ja que el nord-americà Gatlin ha ofert prou resistència. Però al final, el resultat ha estat el de sempre. Un Bolt superior, confiat, i creuant el primer la meta, amb un discret 9.81, i fins i tot celebrant ja el triomf al darrer metre. Darrera d'ell, Justin Gatlin (9.89) i el canadenc De Grasse (9.91) , ex jugador de bàsquet.

Bolt, que hora i mitja abans ja ha destrossat als seus rivals a la seva semifinal amb 9.86, ha rebut l'escalfor i admiració dels 56.000 assistents que han omplert, avui sí, l'estadi olímpic, mentre ha donat dues voltes d'honor, protagonitzant el seu show habitual. És Bolt. És un Déu.

100 m
1r. U. Bolt (JAM)
9.81
2n. J. Gatlin (Estats Units)
9.89
3r. A. De Grasse (CAN)
9.91
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)