Natació

jjoo de rio

Aigües obertes

Erika Villaécija s'acomiada amb un dissetè lloc

Aigües obertes. La barcelonina es queda sense complir l'objectiu que es proposava en els seus quarts Jocs, la seva última gran cita internacional

La barcelonina del CN Sabadell Erika Villaécija s'havia proposat millorar la setena posició dels 10 km en aigües obertes de Londres 2012, però no ho va aconseguir. Ahir, a la turística platja Forte de Copacabana, en un circuit de 2,5 km, va seguir la petja a les millors durant les dues primeres voltes, però va quedar despenjada en la tercera i se li van esfondrar les possibilitats de lluitar per pujar al podi. Al final es va haver de conformar amb una dissetena posició amb què posa el punt final a una dilatada trajectòria en l'elit internacional i a quatre participacions en els Jocs. Al desembre, en el campionat d'Espanya, acomiadarà definitivament la seva carrera.

L'or se'l va penjar l'holandesa Sharon van Rouwendaal, plata en el mundial de Kazan i campiona d'Europa el 2014, que va nedar sempre al capdavant i va dominar amb autoritat. Al podi la van flanquejar la italiana Rachele Bruni i la brasilera Poliana Okimoto, que es va beneficiar de la desqualificació de la francesa Aurélie Muller, segona, per obstaculitzar la italiana a la meta.

10 km aigües obertes
1r. S. van Rouwendaal (Hol)
1:56.32
2n. R. Bruni (Ita)
1:56.49
3r. P. Okimoto (Bra)
1:56.51
4t. X. Xin (Xin)
1:57.14
5è. H. Anderson (EUA)
1:57.20
6è. I. Haerle (Ale)
1:57.22
17è. E. Villaecija
1:59.04
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)