Més esport

Remuntada cap a l'or

Piragüisme. El balear Marcus Walz va guanyar el K1 1.000 m mostrant la seva força en els darrers metres i superant tots els favorits

Marcus Cooper Walz va pujar a dalt de tot del podi del K1 1.000 m després d'una gran remuntada en els 200 metres finals, en què va superar tots els favorits. Walz, de pare anglès i mare alemanya i que està establert a les illes Balears, va sortir molt bé i va ocupar el segon lloc. Després va baixar fins a la cinquena plaça i en els 750 metres encara l'ocupava i estava a més de dos segons del primer classificat. Llavors, però, va iniciar la seva gran remuntada i a poc a poc va anar superant tots seus rivals fins a entrar en les places de podi, i en els darrers metres es va situar primer i va guanyar l'or. La segona plaça va ser per al txec Josef Dostal.

La gallega Teresa Portela va ser sisena en la final del K1 200 m, una prova en què el títol va ser per a la neozelandesa Lisa Carrington, que va preparar els Jocs entrenant-se a l'estany de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)