Voleibol

‘Copacabanazo' teutó

Vòlei platja. Laura Ludwig i Kira Walkenhorst s'adjudiquen l'or amb relativa facilitat (2-0) contra les brasileres Bednarczuk i Seixas

Les alemanyes Laura Ludwig i Kira Walkenhorst van aigualir la festa brasilera en la final de vòlei platja i van derrotar amb molta contundència les amfitriones i favorites Agata Bednarczuk i Bárbara Seixas de Freitas 2-0 (21-18 i 21-14 en 43'). L'elasticitat i la intuïció de Ludwig en les recuperacions defensives i el bloqueig de la seva companya van tornar a fer molt mal al conjunt carioca, actual campió del món. De fet, les teutones, campiones d'Europa, ja havien vençut l'altra parella brasilera –Larissa Franca i Talita Rocha– en la semifinal. En el partit pel tercer i quart lloc, el públic que va omplir les grades de la platja de Copacabana va haver d'assumir una nova decepció perquè Franca i Rocha van claudicar contra les nord-americanes Keri Walsh –doble campiona olímpica– i April Ross per 1-2 (21-17, 17-21 i 9-15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)